CURSUS Fasttrack Voetreflexologie

Deze fast track cursus voetreflexologie wijd je in in de wereld van de voetreflexologie volgens de kennis en kunde van de grondlegster Eunice Ingham. Deze behandelwijze gaat uit van een holistische visie, wat inhoudt dat men lichaam en geest niet los van elkaar ziet, maar als één geheel benadert. De cursus is zeer praktisch ingericht, zodat je binnen kortste tijd in staat bent om zelfstandig voetreflexologie toe te passen en je veel mensen zult kunnen helpen.

Het bijzondere aan voetreflexologie is dat je een klein onderdeel van het lichaam behandelt, maar dat je daarmee invloed kunt uitoefenen op het hele lichaam. De reflexzones op de voeten staan in contact met specifieke zones elders in het lichaam. Voetreflexologie lijkt op het eerste gezicht een ontspannende voetmassage, maar het is vooral bedoeld om de zelfhelende kracht van het lichaam aan te spreken, spanningen in het hele lichaam op te heffen en het immuunsysteem te versterken. In deze cursus fast track voetreflexologie maak je kennis met de basisprincipes van de voetreflexologie.

Voetreflexologie is een behandelwijze die iedereen kan leren en waar iedereen baat bij kan hebben . Steeds meer mensen ontdekken de heilzame werking van voetreflexologie. Het is daarom een rendabele activiteit, die je tegelijkertijd veel voldoening geeft en waardering brengt. Na afloop van deze cursus voetreflexologie ontvang je een certificaat.