CURSUS Fasttrack Verticale Voetreflexologie

VERTICALE VOETREFLEXOLOGIE fasttrack BASIS:

Wil je verticale reflextherapie (VRT) leren? Grijp dan deze unieke kans om de verticale reflextherapie te leren volgens de methode van Lynne Booth, de grondlegster van deze behandelvorm. Ik ben exclusief erkend als lesgeefster verticale reflextherapeute voor België en Nederland door grondlegster Lynn Booth!
Wat is verticale reflextherapie? Je bent ondertussen misschien al bekend met de traditionele voetreflexologie van Eunice Ingham. Met deze methode gaat men ervan uit dat bepaalde zones op de voetzolen corresponderen met andere lichaamsdelen. Het stimuleren van deze zones met relfexzonemassages bevordert het zelfhelend vermogen van de mens. Lynne Booth behandelde veel ouderen met orthopedische klachten die moeite hadden hun voeten op te tillen. Daarom begon ze hun voetrug te behandelen en met opmerkelijke resultaten! Ze bracht de voet opnieuw in kaart, maar nu vanaf de voetrug, en ontwikkelde zo de verticale reflextherapie.

Het voordeel van verticale reflextherapie is dat het een korte behandeling is met een snel resultaat. De ontvanger van deze reflextherapie staat of zit tijdens de behandeling, zodat er druk op de voeten staat. Een complete verticale reflextherapie sessie duurt circa 20 minuten.

Tijdens deze kleine groepscursus leer je om het algehele welzijn van mensen te bevorderen . Maar daarnaast leer je eveneens om specifieke gezondheidsklachten te verlichten. Verticale reflextherapie kan als zelfstandige behandeling worden gegeven, maar het is ook een perfecte aanvulling op andere therapieën als traditionele voetreflexologie of andere massagevormen.