CURSUS Voetreflexologie Gevorderden

Cursus Voetreflexologie voor Gevorderden voor een gerichte aanpak van specifieke klachten.

Ben je na het volgen van de basiscursus Voetreflexologie helemaal in de ban van de voetreflexologie? Breid je kennis dan uit door de Cursus Voetreflexologie voor Gevorderden te volgen. Tijdens deze cursus treed je nog verder in de voetsporen van devoetreflexologie volgens Eunice Ingham en Dwight Byers. Met het uitdiepen van je kennis van voetreflexologie en de verfijning van je technieken, zul je nog meer mensen van dienst kunnen zijn.

Gericht aan de slag met voetreflexologie

De kennis en vaardigheden die je tijdens deze cursus opdoet, stellen je in staat om voetreflexologie veel gerichter toe te passen.

Hier starten we met nieuwe losmaaktechnieken die we per stelsel kunnen combineren en worden diepere reflex technieken aangeleerd . Aan de orde komt ook een anamnese. Daarna leer je om specifieke aandoeningen aan het hoofd, de zintuigen, het beenderstelsel, stelsel van hart en bloedvaten, ademhalingsstelsel, endocrien stelsel, spijsverteringsstelsel, lymfatisch systeem, de geslachtsorganen en het uitscheidingsstelsel te behandelen. Let wel; je kan als voetreflexoloog geen mensen genezen, ja kan wel de zelfhelende kracht van het lichaam stimuleren.