Kruidenstempelmassage

Kruidenstempelmassage is een massage met warme kruidenstempels die gevuld zijn met ontspannende, reinigende en activerende kruiden. Door de werking van de kruiden, de heerlijke warmte en de scrubbende werking van de kruidenstempels wordt je geest heerlijk ontspannen en
lichaam goed gereinigd en doorbloed. De kruidenstempels optimaliseren de stofwisseling en zorgen ervoor dat de afvalstoffen vlugger en gemakkelijker afgevoerd worden.

De in olie verwarmde kruidenstempels masseren uw lichaam, al wrijvend en stempelend met wisselende druk. Uw lichaam is weer helemaal ontspannen en tintelt weer van levensenergie. Omdat er Ayurvedisch gewerkt wordt, dus met veel olie, is het aantrekken van een een “oude” slip gewenst.

Het onderscheid tussen een Westerse en Ayurvedische massage is het gebruik van een ruime hoeveelheid warme (60°C) kruidenolie of basisolie.
Bij de Thaïse Kruidenstempelmassage zal de gehele achterzijde van het lichaam behandeld worden (tijdsduur ongeveer 1 tot 1½ uur).

In een totale behandeling worden rug, schouders, nek, armen, handen, benen, voeten, buik, hoofd en gezicht behandeld (tijdsduur 2 uur).